Comfort zone

COMFORT ZONE proizvodi so zasnovani na  inovativnem in sodobnem pristopu k negi kože in dajejo Vaši koži in čutom izjemno nego in udobje. Comfort zone združuje  izjemne rezultate naprednih kozmetičnih raziskav s čutnimi rituali, edinstvenimi masažami in italijanskim dizajnom. Izvira iz mesta Parma, kjer je dr. Bollati skupaj z mednarodnim teamom razvil vrsto sprostilnih in lepotnih ritualov za obraz in telo in je prisotna v več kot 40 državah sveta. Vsaka formula posebej je rezultat temeljitiv raziskav in združevanja plodov narave in dosežkov znanosti. Skozi učinkovitost izbranih aktivnih sestavin in izjemno prijetnega čutnega pristopa , zagotavljajo takojšnje in dolgotrajne rezultate.

Staranje, izpostavljanje vremenskim spremembam, stresne situacije za telo in duha, nezaščiteno izpostavljenje soncu in onesnaženo okolje zaznamujejo videz, zdravje in lepoto kože. Comfort zone ponuja proizvode in tretmaje, ki so orientirani k celoviti rešitvi, njihovo uporabo lahko prilagodimo stanju kože in našim življenjskim navadam. Vsakdo lahko najde najbolj učinkovito rešitev za svoje psihofizično stanje.

Že samo ime pove, da so izbrani proizvodi in tretmaji narejeni s posebno pozornostjo in stilom. Ime je ograjeno z dvema okvirčkoma, ki simbolizirata dve roki, ki varujeta in negujeta vašo kožo. Vas objemata.

Comfort Zone je svetovno priznana znamka na področju nege obraza in telesa, uvrščena med najboljše SPA linije na svetu, nagrajena tudi z  European SPA award 2006, Asia SPA awards 2008,Europian SPA exhibition- best SPA cosmetic products 2006, Marie Claire prix d'exellence 2010- ethical product special nominee.

COMFORT ZONE - kozmetika nove dobe  anti - aging terapija

PREDEL ČAS CENA
Obraz, vrat 90 min 50,00 €
 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

Krumperška cesta 11, 1230 Domžale

T: (+386) 41 60 64 77
E: info@alfaestetica.si

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC

Delovni čas ordinacije

PON. 12h - 20h
TOR. 8h - 16h
SRE. 8h - 19h
ČET. 9h - 19h
PET. po dogovoru