PRIORI

ODKRIJTE ZNANOST POMLAJEVANJA KOŽE

Priori je podjetje z najbolj inovativnimi izdelki proti staranju kože. Ponujamo vam edinstven tretma in postopek proti staranju, ki koži vrača mladostno svežino. Ime PRIORI izvira iz latinske fraze                    » A priori«, kar pomeni od vzroka k učinku.

Idebenone Complex Superceuticals

Idebenone Complex je antioksidant, ki vpliva na dihalno verigo mitohondrija. Za razliko od rastlinskih antioksidantov in vitaminov je edini antioksidant, ki deluje tako proti naravnemu (notranjemu) staranju, kot tudi proti staranju, ki je posledica dejavnikov okolja.

Procesa staranja se loti na ravni celice, mitohondrija in zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite pred prostimi radikal, ki imajo lokalni učinek – EPF 95 ( faktor zaščite pred škodljivimi vplivi iz okolja). Idealen je za potrošnike, ki s svojim trenutnim programom nege kože ne morejo izboljšati rezultatov, a vseeno hočejo več.

Idebenone je sintetična verzija koencima Q10. Koencim Q1o je pomembna antioksidantna komponenta maščobnih membran, ki obkrožajo celice. Idebenone ima 5 nalog : zavira staranje, izboljšuje energijo, izboljšana kognicija, zaščita celic in organov, ter opora metabolizmu. Vsebuje retin A, AHA kisline ter vitamin C.

Izmed vseh sestavin, ki se uporabljajo v izdelkih medicinske kozmetike, je Idebenone Complex zelo učinkovito sredstvo za pomlajevanje vaše kože.

Za optimalne rezultate priporočamo 6 intenzivnih terapij, ki se izvajajo 1x tedensko.

Priori Idebenone Complex

PREDEL ČAS CENA TERAPIJE ŠTEVILO TERAPIJ
Obraz, vrat 45min 40,00€ 6
 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

Krumperška cesta 11, 1230 Domžale

T: (+386) 41 60 64 77
E: info@alfaestetica.si

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC

Delovni čas ordinacije

PON. 12h - 20h
TOR. 8h - 16h
SRE. 8h - 19h
ČET. 9h - 19h
PET. po dogovoru