Skin regimen

Kozmetika nove dobe

Predstavljamo vam popolno svetovno novost v negovanju kože, ekskluzivno linijo za nego kože  in inovativno nego obraza SKIN REGIMEN na bazi superživil in visoko tehnološko aktivnih sestavin za pomlajevanje kože. Nega zagotavlja revolucionarne rezultate v samo 30 minutah.Učinkovitost superhrane povečuje Kabat tehnika, nevromuskulatorna metoda za aktivacijo kožnega tkiva in mišične napetosti.

Linija proizvodov, ki upočasnuje staranje kože.Ustvarila jo je multi disciplinarna ekipa znanstvenikov,zdravnikov in strokovnjakov s področja prehranjevanja in zaviranje staranja. Deluje na štiri glavne dejavnike pospešenega staranja,ki se odražajo v stanju  kože:glikacija, oksidacija,metilacija in razdraženost.

Priporočamo 2,4 ali 6 terapij na 14 dni, glede na biološko starost kože.

 

NEGA ZA DOMA:

Skin regimen  NOČNI  RENEWER

Maska z intenzivnim piling gelom,ki vsebuje čistilne sestavine,ki delujejo proti starostno, saj stimulirajo nastajanje kisika,ki revitalizira celično aktivnost.Vsebuje glukonolakton, laktično kislino in izvleček tropaeolum.

Skin regimen HYDRA -PROBUSTER

Inovativni kozmeceutikalni serum z intenzivnim vlažilnim učinkom,ki kožo ščiti pred glavnimi dejavniki, ki povzročajo in pospešujejo staranje. Vsebujejo longevity TM kompleks,maqui, špinačo karnosin in chia semena,ter hialoronsko kislino.

Skin regimen HYDRA- PRO KREMNI GEL

Kozmeceutikalna peptidna formula za biološko mlajšo kožo, ki je dehidrirana in ki počasi kaže zgodnje znake staranja. Vsebuje longevity TM kompleks,maqui,špinačo,karnosin in chia semena, ter palmitol tripeptid-5.

Skin regimen DUO ČISTILEC

Čistilec in toner 2v1 na koži pusti neviden zaščitni film,ki kožo remineralizira.Priporočljivo za občutljivo, zrelo kožo, ki je podvržena stresu.Vsebuje longevity TM kompleks ,maqui,špinačo,semena chia in karnosin ter destilirano pomarančno vodo.

Skin regimen JUVENATE- PRO BOOSTER

Kozmeceutikalni serum z intenzivnim zaščitnim delovanjem proti dejavnikom, ki pospešujejo staranje kože in odpravljajo znake zrele ,neenakomerne kože. Vsebuje longevity TM kompleks, maqui, špinačo,semena chia in karnosin,maslinično kislino in retinol.

Skin regimen EYE BALM

Intenzivni balm za nego okrog oči,ki odpravlja vidnost gucic, dviguje zgornjo veko in deluje proti zabuhlosti.Vsakodnevno vmasirajte na posdročje okrog oči.Dermatološko testirano,znanstveno dokazana učinkovitost.

Skin regimen LIP BALM

Intenzivni balm za nego okrog ustnic,ki odpravlja in rahlja vidnost gubic.proizvod je namenjen kot preventiva ali kurativa. Vsebuje velik % hialoronske kisline.Vsakodnevno vmasirajte na področje okrog ustnic.Dermatološko testirano,znanstveno dokazana učinkovitost.

VSI IZDELKI ZA DOMA SO NAPRODAJ V ORDINACIJI.

 

SKIN REGIMEN - aktivna nega obraza z acidi

PREDEL ČAS CENA TERAPIJE ŠTEVILO TERAPIJ
Obraz, vrat 45 min 30,00 € 6
 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

Krumperška cesta 11, 1230 Domžale

T: (+386) 41 60 64 77
E: info@alfaestetica.si

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC

Delovni čas ordinacije

PON. 12h - 20h
TOR. 8h - 16h
SRE. 8h - 19h
ČET. 9h - 19h
PET. po dogovoru